Priser

Alla priser anges exklusive moms.
Moms på ren text tillkommer med 6%

Grundtanken är alltid att vi diskuterar fram ett vettigt pris som både ni och vi är nöjda med. Det beror på att det alltid är olika faktorer som spelar in och som påverkar priset. Involverar projektet mycket research och/eller många sökningar på nätet och besök på webbplatser? Eller är det en ”enkel” text som kräver lite eller inget förarbete?

Men för att ändå ge några riktlinjer har vi en liten prislista som ni kan använda som grund.

 • Debitering per timme: Tillämpas främst när ett pris per ord inte lämpar sig, eller om projektet innefattar flera moment som inte handlar om direkt skrivande. T.ex. genomgång av en befintlig text för att förbättra språkbruket, research och framställning av fakta etc.
  Vårt pris per timme: 595.00 (SEK) eller USD 70.00.
 • Översättningar, från engelska, danska och norska:
  Vårt pris: från 1,20 per ord (SEK) eller USD 0.14
 • Korrekturläsning av befintlig text: Kontroll av stavning, särskrivningar, meningsuppbyggnad och grammatik. VI ser även på läsbarheten i texten och justerar – om inte det kräver för mycket redigering av texten.
  Vårt pris: Från 0,75 per ord (SEK) eller USD 0,09
 • Löpande text: Content writing, eller copy, som vi skulle kallat det om vi inte var i Sverige. Här hamnar artiklar, innehåll till bloggar och hemsidor, recensioner, produktbeskrivningar och annat som inte kan beskrivas som avancerad text.
  Vårt pris: från 1,00 per ord (SEK) eller USD 0,12.
 • Säljande text: Säljbrev (online och offline) reklamtexter i säljande syfte. Vårt pris: från 3 500,00 kr SEK, eller USD 415,00.
 • Pressreleaser:
  Vårt pris: från 2000,00 kr SEK, eller USD 240,00.